Adam Yazici
Adam Yazici
20/09/2023
20 september hebben wij zonnepanelen laten plaatsen door Sofilar. Vanaf offerte tot oplevering hebben wij een zeer goede ervaring gehad wat al binnen 3 weken plaats vond. Ook zijn wij zeer tevreden over de afwerking. Bedankt jongens!
Rachid Bensalah
Rachid Bensalah
19/09/2023
Er zijn veel aanbieders op de markt van zonnepanelen. Het valt niet mee om een betrouwbare partij te vinden die goede voorlichting geeft, verstand heeft van de producten en de plaatsing ook heel goed en vertrouwd uitvoert. Sofilar B.V. zonnepanelen is wel zo een bedrijf. Met creatief denken en probleemoplossend overleg zijn bij ons 12 zonnepanelen gemonteerd en dit is vlekkeloos verlopen. Het offerte gesprek was zeer verhelderend en duidelijk , de monteurs hebben hun werk keurig gedaan en alles netjes achtergelaten en de communicatie gedurende het proces was perfect. Absolute klasse!
Shango
Shango
15/09/2023
Een goed bedrijf met uitermate bekwame werknemers, die goed resultaat leveren. Hartelijk bedankt voor jullie service!
Frank Brekelmans
Frank Brekelmans
08/09/2023
Vandaag zijn onze zonnepanelen geïnstalleerd door de mannen van Sofilar. Ze waren mooi op tijd op onze afspraak. Hebben uitstekend werk geleverd. Uitleg over de app was prima. Keurig werk geleverd. Zeker een aanrader. Zou deze mannen zo weer aan het werk zetten bij ons als het nodig zou zijn.
Jack Goumans
Jack Goumans
01/09/2023
Snelle levering en goed geplaatst door hardwerkende, vriendelijke medewerkers. Het was een ontzettend regenachtige dag maar ze werkte goed hard door! Complimenten voor de service van A tot Z!
marco
marco
05/08/2023
100% tevreden. Eerlijke mensen die hun afspraken nakomen, met je meedenken, en vooral zeer sociaal zijn. Ruime informatie, en alle vragen konden netjes beantwoord worden. De panelen liggen er prachtig op, en werken prima. Wat wil je nog meer?
Anne V.
Anne V.
22/07/2023
Een betrouwbaar top bedrijf met een zeer goede klantenservice. Communicatie was altijd snel en duidelijk en ze denken goed met je mee. Werklieden waren erg beleeft en respectvol en in één ochtend prachtig werkende zonnepanelen op het dak!
Peter Terpstra
Peter Terpstra
04/06/2023
Vlotte en nette installatie, precies zoals vooraf besproken. Uitgevoerd door een team van vriendelijke, keurig werkende installateurs.
Cosmin Argintar
Cosmin Argintar
18/05/2023
Best company! Very professional people! Our project was different - in the garden- and they helped us from the begining( with all the requirements for the permit and other things) till the end to a succesfull solar system!
Gratis bezoek op locatie

Effectief verduurzamen

DAKSCAN

Gratis

ENERGIESCAN

Gratis

Offerte formulier

Vraag snel en gemakkelijk meerdere offertes op.